Vyhodnocení mléčné užitkovosti u plemene ovcí valaška - Vojtěchová, Jana (Jihočeská univerzita, 2013)
Bakalářská práce se zabývá vyhodnocením mléčné užitkovosti na základě pokusu u stáda ovcí plemene původní valaška.
Evaluation of milk production in sheep breed valachian
Keywords: ovce; mléko; mléčná užitkovost; původní valaška; sheep; milk; milk production; origin valachian