Komunikace MOS s externími informačními systémy - Steinocherová, Lucie (Jihočeská univerzita, 2010)
Hlavním tématem bakalářské práce bude vytvoření aplikace na zpracování signálu GPS pro mobilní zařízení a spojení modulu GPS s mobilním zařízením pomocí Bluetooth. Dále bude provedeno měření přesnosti GPS souřadnic v intravilánu a extravilánu. Teoretická část bude věnována popisu satelitní navigaci GPS a její metody zpřesňování.
Communication between Mobile OS and External IS
Keywords: GPS; GPS