Současná folková scéna Plzeňského kraje - Kašová, Andrea (Jihočeská univerzita, 2016)
Bakalářská práce na téma ,,Současná folková scéna Plzeňského kraje" rozebírá v obecné části historii folku, jeho vývoj a typické znaky. Hlavní část práce se však zabývá současnými vybranými folkovými interprety a festivaly se zaměřením na návštěvnost.
Contemporary folk in Pilsen region
Současná folková scéna Plzeňského kraje
Keywords: Folk hudební žánr; folk vývoj v Plzeňském kraji; folk hudební skupiny v Plzeňském kraji; folk festivaly v Plzeňském kraji; Folk musical genre; folk evolution in Pilsen region; folk musical groups in Pilsen region; folk festivals in Pilsen region