Systém odměňování a produktivita lidských zdrojů v podniku - Crhonková, Marie (Jihočeská univerzita, 2016)
Hlavním cílem diplomové práce s názvem: "Systém odměňování a produktivita lidských zdrojů v podniku" je zhodnotit současný systém odměňování a produktivitu lidských zdrojů ve zvoleném podniku a navrhnout kroky, které by vedly ke zlepšení výkonnosti lidského kapitálu v podniku. V praktické části je charakterizována vybraná společnost, podrobně rozepsán její systém odměňování a struktura lidských zdrojů. Na základě zjištěných údajů jsou navrženy změny, které by měly vést ke zlepšení výkonnosti lidského kapitálu v podniku.
The remuneration system and productivity of human resources in the company
Keywords: Produktivita práce; lidský kapitál; odměňování; motivace; efektivita; Labour productivity; human capital; remuneration; motivatin; efficiency