Analýza možnosti využití dotací a grantů ve vybraném podniku - Vadlejchová, Lenka (Jihočeská univerzita, 2010)
Hlavním cílem diplomové práce je analýza možnosti využití finančních zdrojů pro vybraný podnik. Teoretická část je zaměřena na vysvětlení pojmu malý a střední podnik a popisuje podporu z úrovně Evropské unie. V praktické části je provedena analýza vybraného podniku, zpracování přehledu programů podpory malých a středních podniků v České republice, vybrán vhodný program a nakonec je navržen projekt.
Analysis of the possibility of using subventions and grants in the select company
Keywords: malý a střední podnik; dotace; Strukturální fondy EU; Operační program podnikání a inovace; projekt.; small and middle-sized company; subvention; European Union Structural Funds; Operational Programme Enterprise and Innovation; project