Zhodnocení software pro 3D modelování budov - Dolejší, Jakub (Jihočeská univerzita, 2011)
V dnešním světě rozmachu internetu a internetových aplikací často nastupují na scénu 3D modely, které je možno využít k prezentaci měst, významných budov, památek a dalších. Cílem mé práce je provést hodnocení softwaru pro 3D modelování. Jako testovací model jsem si vybral budovu radnice v Českých Budějovicích. V každém programu bude vytvořen stejný model pro ověření, zda je program schopen vytvářet 3D modely budov. Hodnocení bude probíhat podle předem daných kritérií, které budou zpracovány do výsledné tabulky.
Compare a software for 3D modeling buildings
Keywords: 3D; modelování; software; hodnocení; model; město; internet; aplikace; 3D; modeling; software; compare; model; town; internet; application