Kvalitativní vlastnosti nahého a pluchatého ovsa - Houdek, Matěj (Jihočeská univerzita, 2014)
Práce se zabývá kvalitativními vlastnostmi nahého a pluchatého ovsa. Teoretická část obsahuje literární přehled týkající se botanické charakteristiky, využití, postupu pěstování a kvality ovsa. Praktická část se zabývá výsledky pokusu během let 2011 a 2012.
Qualitative parameters of naked and hulled oats
Keywords: Oves nahý; oves pluchatý; kvalitativní znaky; dusíkaté látky; bílkoviny; Naked oats; hulled oat; qualitative characters; nitrogenous substances; protein