Personální řízení - nábor pracovníků ve vybraném podniku - Buzková, Kamila (Jihočeská univerzita, 2018)
Diplomová práce se zabývá problematikou personálního řízení ve vybraném podniku. Primárním cílem této práce je provedení analýzy personálního řízení se zaměřením na nábor pracovníků v táborské společnosti BRISK Tábor a.s. Následně je srovnána výhodnost jednotlivých variant náboru.
Personnel management - recruitment of employees in a selected company
Keywords: personální řízení; personální činnosti; lidské zdroje; zaměstnanci; nábor; personnel management; personnel activities; human resources; employees; recruitment