Struktura realizace útočné formy hry ve fotbale na vrcholové úrovni - Pulec, Martin (Jihočeská univerzita, 2010)
Tato bakalářská práce je zaměřena na formu a způsob využívání útočných herních systémů ve fotbale na vrcholové úrovni. Vybraná národní mužstva jsme sledovali na vrcholném turnaji - ME 2008 v Rakousku a Švýcarsku. Zaměřili jsme se na efektivnost a způsob využívání jednotlivých způsobů útočných systémů.
The structure of the implementation of the offensive forms of games FIFA World Cup on the top level
Keywords: Fotbal; Útočné herní systémy; Útok; Graf; Football; Offensive games systems; Offensive; Graph