Uplatňování personálních činností ve vybrané organizaci - Nováčková, Radka (Jihočeská univerzita, 2016)
Cílem bakalářské práce je analýza personálních činností ve vybrané organizaci, posouzení, zhodnocení a návrh změn na zlepšení a zefektivnění řízení této oblasti. V teoretické části jsou popsány poznatky autorů, které byly získány z literárních zdrojů. Praktická část je zaměřena na charakteristiku vybrané organizace a metody a postupy, které jsou v organizaci uplatňovány. Po provedení analýzy jsou organizaci navrženy změny ke zlepšení jednotlivých personálních činností.
Application of human resources activities in selected company
Keywords: řízení lidských zdrojů; oddělení lidských zdrojů; navržená zlepšení; human resources management; human resources department; suggested improvement