Inovace marketingového mixu - Honsa, Milan (Jihočeská univerzita, 2014)
Cílem práce je zhodnotit současný stav marketingového mixu ve vybraném podniku. Na základě analýzy navrhnout vhodná opatření na zlepšení v oblasti nástrojů marketingového mixu.
Innovation of marketing mix
Keywords: Marketing; Marketingový mix; PEST analýza; Porterův model pěti sil; SWOT analýza; Inovace; Finanční poradenství; Finanční poradce; Marketing; Marketing mix; PEST analysis; Porter five forces analysis; SWOT analysis; Innovation; Financial consulting; Financial adviser