WWW prezentace firmy MOLBUD s.r.o. - Bartuška, Radek (Jihočeská univerzita, 2007)
Cílem práce je vytvořit moderní, obsahově bohaté a funkční webové stránky se zaměřením na potencionální zákazníky firmy MOLBUD s.r.o. Pokusit se o vytvoření originálních webových stránek firmy, která se přímo tvorbou internetových stránek zabývá. Zároveň se pokusit odlišit od konkurence a nabídnou zákazníkovi atraktivní webovou prezentaci, s přehlednou navigací, funkčními prvky na webu včetně kvalitní logické struktury, uživatelsky příjemnou grafikou stránek a to vše při dodržení a zachování většiny doporučených postupů při tvorbě webových stránek s ohledem na kvalitu zpracovaní a použitelnosti webových stránek i pro handicapované občany, případně na všech rozšířených zařízeních a přístrojích, které jsou schopny zobrazit webové stránky. Webové stránky lze zobrazit i na mobilních zařízeních, případně PDA. Samotná aplikace webových stránek je rozdělena na dvě samostatné části a to jak z hlediska funkčnosti a technického zpracovaní, tak z hlediska firemního použití. První částí aplikace webových stránek jsou samotné webové stránky firmy respektive webová prezentace firmy. Tato část slouží všem uživatelům a potenciálním zákazníkům firmy jako informační, obsahuje nabídku poskytovaných služeb, potřebné informace o službách, kontaktní informace na firmu, ceník firemních služeb a produktů, reference firmy a další potřebné údaje vztahující se k firmě. Druhá část firemní aplikace, kterou jsem se zabýval ve své bakalářské práci je takzvaný extranet -centrum pro zákazníky. Tato část již slouží pouze pro konkrétní zákazníky firmy MOLBUD s.r.o., kteří jsou v databázi a využívají služeb firmy. Toto zákaznické centrum má za úkol sloužit jak zákazníkům, tak i pracovníkům firmy MOLBUD s.r.o. Jeho primární úkol je usnadnit a zabezpečit komunikaci mezi firmou a zákazníkem. Zároveň ji také co nejvíce minimalizovat. Zákazník má možnost v centru pro zákazníky upravovat svoje fakturační a další údaje, měnit hesla a nastavení svých služeb, zvolit způsob fakturace mezi ním a firmou MOLBUD s.r.o., dále je pak extranet místo, kde si zákazník bezpečně vyzvedne daňové doklady za provedené služby od firmy. Extranet obsahuje i zabezpečený kontaktní formulář, který umožňuje naprosto bezpečnou komunikaci mezi ním a firmou.
WWW presentation of the MOLBUD s.r.o. company
Keywords: www prezentace; molbud; tvorba www; website; molbud; presentation