Využití finančních podpor v zemědělském podniku - Bártl, Tomáš (Jihočeská univerzita, 2008)
Cílem diplomové práce je analyzovat hospodaření vybraného zemědělského podniku ve vztahu k dostupnosti finančních podpor.
Utilization of financial support in farming business
Keywords: zemědělské podnikání; dotace v zemědělství; využití dotací; farming business; grants in agriculture; utilization of grants