Návrh logistického modelu sběru biologicky rozložitelných odpadů pro vybranou lokalitu - Kouba, Štěpán (Jihočeská univerzita, 2021)
Cílem diplomové práce bylo vypracování logistického modelu sběru biologicky rozložitelných odpadů ve vybrané obci. Ke splnění tohoto cíle byl zpracován literární přehled problematiky biologicky rozložitelných odpadů a analýza současného stavu v této oblasti ve vybrané lokalitě pro získání potřebných informací k vypracování návrhu logistického modelu.
Design of a logistic model of biodegradable waste collection for a selected locality
Keywords: biologicky rozložitelný odpad; odpad; technologie odpadů; kompostování; sběrné nádoby; svozový prostředek; lokalita; biodegradable waste; waste; waste technology; composting; collection containers; collection facility; locality