Analýza makroprostředí firmy VLAMA s.r.o. - Vorlíčková, Jana (Jihočeská univerzita, 2010)
Cílem bakalářské práce na téma "Analýza makroprostředí firmy VLAMA s.r.o." je identifikovat prostřednictvím STEP analýzy faktory makroprostředí, které mají na firmu přímý vliv. Dále je pomocí SWOT analýzy zhodnocena současná situace firmy. Na základě výsledků provedených analýz a získaných informací jsou navrženy změny vedoucí ke zlepšení současného stavu.
Analysis of the macroenvironment of the company VLAMA s.r.o.
Keywords: analýza makroprostředí; makrookolí podniku; mikrookolí podniku; strategie firmy; STEP analýza; SWOT analýza; macroenvironment analysis; macroenvironment of the company; microenvironment of the company; company strategy; STEP analysis; SWOT analysis