Analýza problematiky užívání návykových látek u studentů středních škol - Sládková, Zuzana (Jihočeská univerzita, 2016)
Práce se zabývá analýzou užívání návykových látek studenty prvních ročníků středních škol, kteří se zúčastnili workshopů primární protidrogové prevence, u organizace STAN. Teoretická část charakterizuje problematiku užívání návykových látek mládeží, nastiňuje drogovou politiku v České republice, včetně zmínění prevence užívání návykových látek.
Analysis of the issue of drug abuse among high school students
Keywords: Drogy a mládež; kouření mladistvých; alkohol a mládež; protidrogová politika České republiky; prevence užívání návykových látek; Drugs and young people; youth smoking; alcohol and youth; drug policy of the Czech Republic; prevention of drug abuse.