Uvědomování si rizik spojených se sociálními sítěmi u dětí ve volnočasových klubech v Plzni - Janouškovcová, Pavla (Jihočeská univerzita, 2015)
Hlavním tématem této diplomové práce byla tématika rizik spojených s užíváním sociálních sítí dětmi a mladými lidmi ve volnočasových klubech v Plzni. Teoretická část byla rozčleněna do několika kapitol, které se zabývají problematikou sociálních sítí (jejich vznikem, druhy a riziky), virtuálními vztahy, kyberšikanou, funkcemi sociálních sítí v životech dětí a mladých lidí, sebepojetím a identitou a prevencí bezpečnosti na internetu.
Awareness of the risks associated with social networks by children from leisure-time clubs in Pilsen
Keywords: internet; sociální sítě; netolismus; kyberšikana; virtuální identita; děti; mládež; prevence; internet; social networks; netholism; cyberbullying; virtual identity; children; young people; prevention