Analýza vnějšího prostředí vybrané firmy - Hansa, Václav (Jihočeská univerzita, 2020)
Moje práce se zabývá problematikou vnějších vlivů firmy na výrobu krmných směsí. V práci jsem použil různé druhy analýz pro získání potřebných dat. Získaná data jsem zpracoval a vyhodnotil v závěru mé práce.
Analysis of the external environment of a selected company
Keywords: SWOT analýza; Porterův model pěti sil; PEST analýza; zemědělství; výroba krmných směsí; ekonomika; vnější prostředí; SWOT analysis; Porter's model of five forces; PEST analysis; Agriculture; Compound Feed Production; economics; external environment