Gramatické chyby u žáků 2. stupně základní školy - Štolbová, Dominika (Jihočeská univerzita, 2022)
Tato bakalářská práce se zaměřuje na gramatické chyby, které dělají žáci na 2. stupních základních škol. Cílem celé práce bylo zjistit chybovost žáků ve vybraných gramatických jevech. Práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. V teoretické části bylo vybráno několik gramatických jevů, které byly postupně rozpracovány za pomoci české, popřípadě zahraniční odborné literatury. Vyhodnocení chybovosti žáků v konkrétních gramatických jevech probíhalo na základě vytvořeného pracovního listu, který žáci po jeho obdržení vyplnili.
Grammatical mistakes made by primary school students
Keywords: Gramatika; chyby; žáci druhého stupně základní školy; Grammar; mistakes; students in second grade of primary school