Analýza druhů a forem cestovního ruchu ve zvolené oblasti - Třeboňsko - Petrášová, Martina (Jihočeská univerzita, 2012)
Bakalářská práce analyzuje druhy a formy cestovního ruchu v oblasti Třeboňska. Hlavním cílem práce bylo zmapování situace v oblasti cestovního ruchu na Třeboňsku a navrhnutí produktového balíčku a inovací, které vedou ke zlepšení situace v této oblasti.
The analysis of the Types and Forms of Tourism in the Trebonsko Region
Keywords: cestovní ruch; druhy cestovního ruchu; formy cestovního ruchu; situační analýza; produktový balíček; terénní šetření; tourism; types of tourism; forms of tourism; situation's analysis; package of tourism services; field search