Zjištění úrovně tělesné zdatnosti žáků 9. tříd základních škol ve Strakonicích - Frček, Filip (Jihočeská univerzita, 2019)
Jedná se o aplikaci testové baterie UNIFITTEST 6-60 na žácích 9. tříd základních škol ve Strakonicích a porovnání zjištěných výsledků motorických testů a somatických měření s již dříve publikovanými daty.
A research in physical fitness of the 9th grade students at Strakonice elementary schools