Algebraické rovnice a nerovnice a jejich vizualizace - Vomáčková, Vladislava (Jihočeská univerzita, 2014)
Bakalářská práce se zabývá problematikou algebraických rovnic a nerovnic. První část je zaměřena na výklad učiva včetně názorných řešení příkladů. Druhou část práce tvoří pracovní listy, které umožňují procvičení probrané látky a samostatnou činnost studentů.
Algebraic equations and inequalities and their visualization
Keywords: Algebraické rovnice; nerovnice; grafy; Algebraic equations; inequalities; graphs