Vliv dotací na hospodaření zemědělského subjektu - Hlináková, Lucie (Jihočeská univerzita, 2010)
Cílem bakalářské práce je určení vlivu dotací na hospodaření vybraného zemědělského podniku. Práce se zabývá dotačním systémem v ČR aplikovaným na vybraný zemědělský subjekt.
The Subsidies Influence on the Economy of the Agricultural Entity
Keywords: dotace - dotační politika - zemědělství - Společná zemědělská politika - finanční analýza; subsidies - subsidy policy - agriculture - Common Agricultural Policy - financial analysis