Spokojenost pacientů s péčí sester v primární péči - Kvoriaková, Bohuslava (Jihočeská univerzita, 2007)
Spokojenost pacientů je hlavním ukazatelem kvality poskytované péče. Výsledky práce ukazují, že uživatelé primární péče poskytované sestrou v ordinaci praktického lékaře jsou spokojeni.
Patients satisfaction with nurses care in primary care
Keywords: Primární péče; spokojenost; kvalita; prevence; podpora; výchova ke zdraví; sestra; primary care; satisfaction; quality; prevention; support; health education; nurse