Sbírka řešených úloh z geometrie - Kuklová, Lucie (Jihočeská univerzita, 2012)
Cílem bakalářské práce Sbírka řešených úloh z geometrie bylo sestavit soubor řešených úloh, zaměřených především na učivo geometrie na 2. stupni základní školy. Jednotlivé úlohy jsou rozděleny do ročníků. Každá kapitola začíná sérií řešených úloh, po nich následují úlohy určené k procvičování dané problematiky. Na konci práce jsou umístěny výsledky těchto úloh. Úlohy jsou doplněny řadou obrázků vytvořených pomocí programu GeoGebra.
Problems and exercises in geometry