Předpoklady rozvoje komerčních služeb ve vybrané oblasti - Dobrovolný svazek obcí Lišovsko - Schwarzová, Judita (Jihočeská univerzita, 2010)
Bakalářská práce popisuje vybrané území mikroregionu Lišovsko, vymezuje úroveň poskytovaných komerčních služeb v mikroreginou a úroveň cestovního ruchu. Snaží se vymezit předpoklady pro rozvoj komerčních služeb a zvýšení úrovně cestovního ruchu v oblasti. Poskytuje opatření a návrhy na zlepšení.
The assumptions of commercial services development in a chosen area
Keywords: mikroregion; regionální rozvoj; komerční služby; cestovní ruch; microregion; regional development; commercial services; tourism