Vyhodnocení mikroklimatu uzavřených zemědělských prostor. - Kalíšek, Jan (Jihočeská univerzita, 2009)
Cílem mojí bakalářské práce je vyhodnocení mikroklimatu ve stájích Národního hřebčína v Kladrubech nad Labem v závislosti na venkovním klimatu.
Evaluation of microclimate in agricultural indoor precincts
Keywords: měření mikroklimatu; teplota; vlhkost; rosný bod; welfare; proudění vzduchu; measuring of microclimate; temperature; humidity; dew point; welfare; air flow