ŘÍZENÍ PROVOTU VE ZVOLENÉM HOTELU - Břicháčková, Petra (Jihočeská univerzita, 2007)
Diplomová práce pojednává o nezbytnosti moderního řízení provozu v hotelu. Autorka si vybrala Hotel Růže v Českém Krumlově. Práce je zaměřena na analýzu managementu a marketingu v hotelu s důrazem na nalezení vhodných doporučení pro budoucí rozvoj tohoto podniku. Šetření proběhlo na základě dotazování a rozhovorů se zaměstnanci hotelu. Diplomová práce zahrnuje návrhy, které podrobně popisují možné způsoby, jak vyřešit řízení provozu hotelu.
OPERATING MANAGEMENT IN SELECTED HOTEL
Keywords: hotel; řízení; provoz hotelu; zaměstnanci; trh cestovního ruchu; hotel; system management; manager; employees; market of tourist industry