Příprava volnočasového programu v reflexi jeho autorů - Kavlíková, Andrea (Jihočeská univerzita, 2020)
Práce vychází z písemných reflexí autorů volnočasového programu. Cílem práce je představit proces tvorby volnočasového programu z hlediska autentického zachycení reálné tvorby. Tato vlastní reflektovaná zkušenost je následně propojována a diskuto-vána v souvislostech s dopo?ručeními, která jsou uvedena v teorii. Teoretická část práce se zabývá teorií vzniku volnočaso?vého programu z pohledu marketingu, teorií autorské tvorby a tvo?řivosti a teorií reflexe jako výzkumné metody. Praktická část obsahuje popis případové studie vzniku volno?časového programu Poznávání města jinak. Dále obsahuje diskuzi a propojení reflexe reálné praxe s normativní teorií tvorby volnočasových programů z hlediska marketingu, teorií autorské tvorby a tvořivosti a s teorií metody reflexe.
How Authors Reflect on Creating a Leisure Programme
Keywords: reflexe; autorská tvorba; tvořivost; volnočasový program; marketing; reflection; creative work; creativity; leisure program; marketing