Čas a prostor v románu El acoso Aleja Carpentiera - Lang, Tomáš (Jihočeská univerzita, 2010)
Čas a prostor v románu El acoso Aleja Carpentiera, České Budějovice: Pedagogická fakulta Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích, 2010. Diplomová práce. Cílem mé diplomové práce je interpretovat výše uvedený román, přičemž se zaměřím především na specifika času a prostoru interpretovaného literárního díla. Dále se pak zamyslím nad samotným významem románu z hlediska smyslu lidského jednání.
Time and Space in Alejo Carpentier's novel El acoso (Manhunt)
Čas a prostor v románu El acoso Aleja Carpentiera
Keywords: interpretace; čas; prostor; interpretation; time; space