Prezentační vrstva nálezové databáze sinic a řas - Semecký, Jiří (Jihočeská univerzita, 2013)
Fykologická laboratoř Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích používá nálezovou databázi vzorků. Tato práce se zabývá analýzou a optimalizací stávající databáze, spolu s návrhem a programováním jejího rozšíření, které umožňuje zpracování bodů určených GPS souřadnicemi a jejich zobrazení v prostředí on-line map a v georeferencovaném obrazu.
Presentation layer finding database of cyanobacteria and algae
Keywords: Webová aplikace; PHP; MySQL; Nette Framework; Dibi; JavaScript; API pro práci s on-line mapami; georeferencování obrazu; optimalizace databáze.; Web application; PHP; MySQL; Nette Framework; Dibi; JavaScript; API for working with online maps; image georeferencing; database optimization.