Faktory ovlivňující početnost a chování bakteriální skupiny Limnohabitans sp. v eutrofizovaném prostředí - Pěchotová, Kateřina (Jihočeská univerzita, 2009)
Tato práce představuje grantovou žádost na projekt zabývající se růstovými vlastnostmi rodu Limnohabitans sp. v eutrofních vodách a jeho vztahem se sinicemi rodu Microcystis.
Factors influencing the abundance and ecology of bacterial group Limnohabitans sp. in eutrophic environment.
Keywords: Bakterie; Betaproteobacteria; R-BT065; Limnohabitans; Eutrofizace; Mikrobiální smyčka; Bacteria; Betaproteobacteria; R-BT065; Limnohabitans; Eutrophication; Microbial loop