Porovnání a návrh připojení pomocí bezdrátové sítě WiMAX v různých lokalitách - Olšan, Pavel (Jihočeská univerzita, 2010)
Práce pojednává o možnostech připojení bezdrátové sítě technologií WiMax. Práce se zabývá, jak tato technologie pracuje a jak je realizovaná v bězném použití. Ukázku takovéto sítě jsem vybral reálný příklad z okolí Týna nad Vltavou. Kterou jsem zpracoval a zdokumentoval.
The comparison and the suggestion of connection wia wireless network WiMAX in various localities
The comparison and the suggestion of connection wia wireless network WiMAX in various localities
Keywords: Klient; Základnová stanice; OFDM; TDD; FDD; Client; Base station; OFDM; TDD; FDD