Komparativní studie vybraných parametrů hráčů fotbalových reprezentačních týmů ČSSR a ČR v sezonách, kdy získal Josef Masopust a Pavel Nedvěd cenu "Zlatý míč"\\ - Dvořák, Jan (Jihočeská univerzita, 2008)
Ve své bakalářské práci se zabývám zjištěním vybraných parametrů. Předmět práce je z hlediska obsahového zaměřen na čtrnáct fotbalových reprezentantů týmu ČSSR a čtrnáct fotbalových reprezentantů týmu ČR s nejvíce odehranými reprezentačními utkáními. Z hlediska časového je předmět práce zaměřen na období do roku 1962 pro reprezentační tým ČSSR a do roku 2003 pro reprezentační tým ČR.
Comparative study choice parameter player football exquisite team CSSR and CR in season, when got Josef Masopust and Pavel Nedvěd awards "Gold ball"\\
Keywords: Mistrovství; výška; hmotnost; reprezentace; utkání; branka; Championship; high; weight; representation; match; goal