Procesní řízení ve vybraném MSP - Kubíková, Romana (Jihočeská univerzita, 2016)
Cílem práce bylo analyzovat procesy ve vybraném MSP a navrhnout možná zlepšení ve vybraných procesech. V počáteční fázi jsem se věnovala studiu odborné literatury českých i zahraničních autorů. Vybrané informace jsem použila pro sepsání literárního přehledu. Část vlastní práce se věnuje popisu společnosti a taktéž popisu klíčových procesů. Zjištěné skutečnosti mi daly možnost komplexního pohledu na danou problematiku a byly použity pro vytvoření návrhu možných zlepšení ve vybraných procesech.
Process management in chosen small and medium enterprice
Keywords: proces; procesní řízení; procesní analýza; procesní mapy; přínosy; principy; zavádění; zlepšování; monitorování; měření; process; process management; process analysis; process maps; benefits; principles; implementation; improving; monitoring; measurement