Implicitní motivy a osobní cíle - Volková, Jana (Jihočeská univerzita, 2008)
Předložená diplomová práce se zabývá problémem motivace. Cílem prá-ce je přiblížit teoretické koncepce týkající se motivace a na základě em-pirického šetření přinést statistická zhodnocení a významné nálezy inter-pretovat. Práce je rozdělena na část teoretickou, která zahrnuje několik tématic-kých celků. Opírá se o prostudovanou odbornou literaturu, která se touto problematikou zabývá. Praktická část je založena na dotazníkovém šetření. V rámci tohoto šet-ření jsou shromažďovány informace o motivaci (zde vzorek studentů VŠ). V závěru práce se pokusím o srovnání získaných výsledků s teoretickou přípravou.
Implicit motivation and personal goals