Vytvoření programu nácviku pro zvládnutí techniky míče ve fotbalu - Švec, Martin (Jihočeská univerzita, 2008)
Bakalářská práce se zabývá vytvořením programu nácviku pro zvládnutí techniky míče ve fotbalu. Práce se skládá ze dvou částí, z teoretické části a praktické části. Teoretická část zahrnuje charakteristiku fotbalu, herní výkon a popis jednotlivých cviků. Praktická část obsahuje popis průběhu natáčení a videoprogram na DVD s názornou ukázkou provedení jednotlivých cviků. Práce by měla sloužit jako metodická pomůcka pro trenéry fotbalu všech věkových kategorií.
Creation programme training for encompassment techniques balls in football
Keywords: fotbal; míč; football; foot ball