Komparativní implementace trackovacího systému UAI PřF JU - Honner, Tomáš (Jihočeská univerzita, 2017)
Práce se zabývá analýzou stávajícího řešení trackovacího systému na Přírodovědecké fakultě Jihočeské univerzity, návrhem nového řešení tohoto systému a jeho implementací a porovnáním těchto řešení. Součástí práce je návrh metodiky porovnávání a provedení experimentů s cílem získání dat z komparace obou implementací. Následuje vyhodnocení těchto výsledků a vyvození závěru.
Comparative implementation of UAI PřF JU tracking system
Keywords: Trackovací systém; UAI Přf JU; komparativní implementace; Grails; Tracking system; UAI Přf JU; comparative implementation; Grails