Role obalů v nákupním rozhodování spotřebitelů - Bínová, Zuzana (Jihočeská univerzita, 2013)
Obsahem této práce: Role obalu v nákupním rozhodování spotřebitelů bylo zjistit, jaký vliv má obal na vnímání hodnoty a vytváření představ o výrobku, potažmo na nákupní rozhodování spotřebitelů. Zhodnotit současný stav obalové politiky vybraného podniku a jeho vliv na vnímání produktu zákazníky. Na základě analýzy navrhnout vhodná zlepšující opatření.
The role of packaging in consumers' purchasing decisions
Keywords: obal; vzhled; vnímání; kysané zelí; spotřebitel; produkt; image; packaging; appearance; impression; sauerkraut; consumer; product; image