Řízení nákladů v podniku - Svobodová, Kamila (Jihočeská univerzita, 2015)
Cílem této diplomové práce na téma "Řízení nákladů v podniku" je analýza řízení nákladů ve vybraném podniku a návrhy možných opatření na zefektivnění stávajícího modelu řízení v tomto podniku.
Cost management in the enterprise
Keywords: náklady; řízení nákladů; kalkulace; výnosy; zisk; účetnictví; cost; cost management; calculation; revenue; profit; accounting