Analýza efektivity konstrukčního návrhu a zvolené technologie pro vybraný výrobek - Pícha, Jindřich (Jihočeská univerzita, 2018)
V úvodní části jsou uvedeny základní pojmy této problematiky. Teoretická část dále obsahuje popis jednotlivých strojírenských technologií a obráběcího centra Hermle C400. V další části je provedena analýza technologií, rozbor materiálů, modelování, programování a popis výroby vzorového dílu. V závěru práce je provedeno hodnocení efektivity zvolené technologie.
Keywords: CAD/CAM systém; CNC; frézování; Heidenhain; konstrukce; řezné podmínky; technologie; CAD/CAM system; CNC; milling; Heidenhain; design; technology; cutting conditions