Vyhotovení části základní mapy velkého měřítka dané lokality. - Puklová, Veronika (Jihočeská univerzita, 2007)
Tématem mé diplomové práce je vytvoření základní mapy dané lokality. Danou lokalitou je areál Biologické fakulty, která se nachází na ulici Branišovská, jako sučást kampusu Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích, v katastrálním území České Budějovice 2. Výsledkem je kartografický originál v měřítku 1:500
Make out of the Fundamental Map at the large scale in a part of the given locality.
Keywords: základní mapa měřítko katastrální území; fundamental map scale cadastral territory