Analýza a zavedení systému řízení jakosti v oblasti výchovy a vzdělávání - Šímová, Hana (Jihočeská univerzita, 2008)
Analýza systému managementu kvality a zavedení systému řízení jakosti v oblasti školství. Navrhnout metodiku postupu a praktické ověření jednotlivých kroků metodiky, včetně analýzy, zda otázka managementu jakosti je smysluplná i v této oblasti.
Analysis And Implementation of a Quality Management System in Education
Keywords: management jakosti; školství; analýza; systém řízení; norma ISO; quality management; school system; analysis; management system; ISO (standard)