Inovace produktu cestovního ruchu pro skupinu 55+ na Českobudějovicku - Zíková, Veronika (Jihočeská univerzita, 2013)
Tématem bakalářské práce je inovace produktu cestovního ruchu pro skupinu 55+ na Českobudějovicku. Hlavním cílem práce bylo prostřednictvím analýzy zhodnotit současnou nabídku produktů pro vybraný segment - skupinu 55+ na Českobudějovicku. Pomocí terénního šetření byly zjištěny požadavky a preference tohoto segmentu na jejichž základě byl navrhnut produkt cestovního ruchu pro skupinu 55+.
The Inovation of Tourism produkt for the group 55+ in the Region České Budějovice
Keywords: Cestovní ruch; produkt cestovního ruchu; cestovní kancelář; skupina 55+; oblast Českobudějovicko; Tourism; tourism product; travel agency; group of 55+; region České Budějovice