Návrh ročního plánu zájmového útvaru počítačové grafiky - Maurenc, Petr (Jihočeská univerzita, 2015)
Cílem této bakalářské práce je vypracování ročního plánu pro zájmový útvar počítačové grafiky. Vysvětlení teorie a zákonitostí práce v počítačové grafice založené převážně na využití grafického programu Adobe Photoshop. Součástí práce je také stručný přehled organizací věnujících se volnočasovému vzdělávání.
Proposal for a one-year plan of the co-curricular activity focused on computer graphics
Keywords: výchova; volný čas; počítačová grafika; Dům dětí a mládeže; education; leisure time; computer graphics; Education Development Centre for Children and Youth