Inovace produktu cestovního ruchu pro žáky škol na Třebíčsku a Jihlavsku - Veselá, Jana (Jihočeská univerzita, 2012)
Tématem bakalářské práce byla inovace produktu cestovního ruchu pro žáky škol na Třebíčsku a Jihlavsku. Hlavním cílem bylo zjištění preferencí mezi žáky pro organizaci školních výletů, podle kterých se měl navrhnout produkt cestovního ruchu splňující požadavky na trávení volného času a současně, aby sloužil jako vzdělávací akce.
Innovation of tourism for students on the Třebíč region and Jihlava region
Keywords: Cestovní ruch; rozvoj cestovního ruchu; situační analýza; terénní šetření; produkt cestovního ruchu; žáci škol; Jihlavsko; Třebíčsko.; Tourism; development of tourism; situation analysis; field investigation; product of tourism; students; region "Jihlavsko"; region "Třebíčsko".