BABY BOXY - JEJICH VÝZNAM A VYUŽITÍ V PRAXI. - Alexanderová, Marcela (Jihočeská univerzita, 2007)
Babyboxy v České republice existují od roku 2005. Fungují jako nová možnost pro odložení nechtěného dítěte. Oslovený vzorek populace je dostatečně informován o funkci a potřebnosti tohoto zařízení. Toto zařízení se ukázalo jako potřebné. Od roku 2005 pomohlo již šesti dětem.
BABY BOXES - THEIR IMPORTANCE AND USE IN PRACTICE.
Keywords: Babybox; Dítě; Nalezinec; Porod; Matka; Babybox; Child; Orphanage; Childbirth; Mother