Hra- interaktivní vztahy objektů a exteriérového prostoru - Čábelová, Marcela (Jihočeská univerzita, 2012)
Tato teoreticko - praktická diplomová práce se zabývá tématem hry. Teoretickou část tvoří přehled základních poznatků o hře z hlediska pedagogického filosofického a psychologického. Praktickou část tvoří návrhy a ukázka realizace herních objektů a jejich použití a vizualizaci v exteriéru.
Game - interactiva releations of objects and exterior space
Keywords: hra; exteriér; interaktivita; objekt; game; exterior; interactive; object