Analýza marketingového prostředí firmy Milan Král s.r.o. - Stifterová, Alice (Jihočeská univerzita, 2008)
Tato práce se zabývá analýzou marketingového prostředí - vnitřního i vnějšího. Skládá se ze dvou části. První část zahrnuje teoretické koncepce zaměřující se na danou problematiku. Druhá část je praktická, zpracovávající samotné analýzy. Závěr bakalářské práce obsahuje návrhy na zlepšení postavení firmy na trhu.
Analysis of marketing environment in company Milan Král s.r.o.
Keywords: Marketing; marketingové prostředí; mikroprostředí; makroprostředí; Porterův model pěti sil; finanční analýza; STEP analýza.; Marketing; marketing environment; microenvironment; macroenvironment; Porter's model of five powers; financial analysis; STEP analysis.