Wege des Tourismus in Český Krumlov - Gutwirthová, Daniela (Jihočeská univerzita, 2014)
Předmětem této bakalářské práce "Wege des Tourismus in Český Krumlov/Krumau" je analýza cestovního ruchu města Český Krumlov. První, teoretická část práce, se zabývá obecnou charakteristikou cestovního ruchu. Autorka se ve své práci bude zabývat typologií cestovního ruchu, nástroji využívanými v tomto odvětví. Druhá část práce je zaměřena na charakteristiku zájmového území Český Krumlov. V práci jsou představeny a diskutovány akce a strategie jeho lokálního konceptu. Město je popsáno skrze analýzu marketingu a managementu, práce je doplněná o rozhovory s lidmi reprezentující soukromý sektor.
Ways of tourism in Český Krumlov
Keywords: Cestovní ruch - Český Krumlov - destinace - turista - SWOT analýza; Tourism - Český Krumlov - destination - tourist - SWOT analysis